Opettajat

 

 

Cecilia (Ceci)

Opetan Fitness-sooloa, argentiinalaista tangoa, rumbaa ja chachata. Lisäksi vedän teematunteja ja minulta voi varata yksityistunteja. Tunneillani on rento ja rauhallisesti etenevä tahti.

ceci kopio

 

Rake Salo

Rake on Tampereen seudulla pyörivä teho-opettaja. Jo vuosia hän on opettanut tanssia ympäri Suomen. Leipää ja sirkushuvia hän tarjoaa kansalle niin, että väkisinkin vienti-seuraaminen kehittyy. Ilman aitoa vienti-seuraamista paritanssi ei hänen mielestään ole tanssia. Raken tunneilta saat kroppakaupalla lisää pureskeltavaa rikastuttamaan tanssiasi. Palautteen mukaan Rake on Tampereella kerännyt salit täyteen väkeä, koska hänellä on kyky tanssia, opettaa ja laskea itsestään leikkiä.

Raken motto: ”Rento liha liikkuu paremmin”

Tanssitaivaalla Rake opettaa maanantai-iltaisin fuskua, buggia ja west coast swingiä.

Voit tustua Raken ajatuksiin tanssista ja elämästä seuraavasta dokumenttifilmistä,. Kopioi linkki selaimeesi: https://www.youtube.com/watch?v=5kSIIAcVLeU

 
(Kuva: Anne Salenius-Riipinen)
 

Silvio Jesús Quevedo Vázquez

Silvio opettaa vuosien kokemuksella parisalsan kaikkia tasoja sekä ruedaa.

Silvio asuu Tampereella ja tulee muutamana lauantaina Poriin Tanssitaivaalle jakamaan meille salsan oppeja.

Silvio

 

Dagmara

Dagmara opettaa Tanssitaivaalla Argentiinalaista tangoa sekä soolo-lattareita ja häneltä voi varata myös yksityistunteja. Dagmara opettaa englannin kielellä, joten saat kielikylvyn kaupan päälle.

”Started dance journey when she was 5. Her dream was to be a ballet dancer, but was to young to go to Ballet School. She’s certified dance instructor (ballroom dancing), choreographer and dancer. After 16 years of ballroom passion, started the fascination to latin and afro culture. Took part in many workshops and festivals in Poland. Her teachers were for example: Anna Chagowska, Tamambo, Super Mario, TC, Falco, Farid and Barbara ( Salsa Conga), Salsa Dance Squad, Jorge Camaguey, Daniela de Francesco & Tony Lara, Gabryel and Bego, Talal Benlahsen, Jérémy Zeitoun (Salsabor), Bejnamim Nande, Piotr Wozniak, Jakub Milonga, Cristian Rubin.

She is dance instructor with 14 years experience. works with adults and kids. Her styles are: Ballroom, Salsa on 1 (Los Angeles style), bachata, merengue, kizomba, tango argentino, bachatango, salsatango, salsa flamenca, cubaton, afro. Participated in few Afrorumba, Zouk and Lambada workshops. She’s also a bebywearind dance instructor.

As a dancers she took part in many dance shows and performances for example during Jose Torres y Consonantes, Rey Ceballo y Calle Sol, Libertrio, Sarakina, Brandisi concerts.  Was a choreographer, dancer and actor in few amateur theathe performances. Is a dancers in ’Carmen’ Opera in Podlasie Opera and Philharmonic – European Art Centre in Białystok.

Her unfulfilled passion in flamenco.

Don’t like choreographies in everyday dance and ladies partners trying to lead 😉 because she is sure the pure pleasure of dancing in couple is when man is a boss and lady listen but don’t think 😉 just relax and have fun!!!”

dagmara
 

Markku ”Make” Saarinen

Make on tanssin harrastaja, joka haluaa jakaa tietonsa ja taitonsa eteenpäin suurella sydämellä!  Hänen tunneillaan on hauska ja leppoisa tunnelma. Opetus sujuu sopivan rauhalliseen tahtiin. Kyllä sitä ronski ja roteva palomieskin osaa tanssia.

Make ohjaa fuskun perusteita ja keskitasoa, salsaa ja ruedaa torstai-iltaisin ja vetää salin piripintaan täyteen tanssijoita.

 make-rajattu
 

Ari Vaskelainen

Ari on 18-kesäisenä lavatansseihin hurahtanut pitkän linjan lavatanssiohjaaja. Ari on niittänyt menestystä eri kisalattioilla useankin eri parin kanssa, Hän on kisannut myös Rock´n swng -tansseissa. Tango ja lavatanssit ovat lähimpänä sydäntä.

Tanssimotto: Kivaa, iloista, joskus haastavaa, mutta ei liian vakavaa.

Ari voitti 2016 Lavatanssicupin Suomen mestaruuden parinsa Minna Forssin kanssa. Ari opettaa Tanssitaivaalla lavatansseja laidasta laitaan.

ari-vaskelainen-2016

 

Matti Tuominen & Armi Tanskanen

Tämä reipas ja iloinen tanssipari opettaa Wanhaa Tangoa ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Heidän opetuksensa on selkeää ja tarkkaa. He ovat kotoisin Tampereelta ja opettavat myös siellä.

Matti ja Armi kisaavat koko ajan ja he saavuttivat v. 2013 Wanhan Tangon Suomen Mestaruuden.

armi matti

 

Minna Ranta, tanssinopettaja STOL

Oma tanssitaustani on vahvasti lava- ja seuratanssin parissa.  Tämä monipuolinen ja motivoiva harrastus johti siihen, että lähdin kouluttautumaan ensin seuratanssiohjaajaksi ja myöhemmin tanssiopettajaksi. Lavatanssikisoista on vuosien varrella kertynyt ihania kokemuksia, menestystä ja lämpimiä muistoja.

Tanssinopettajana panostan ennenkaikkea hyvään vartalonhallintaan, tanssijan hyvän ”kivijalan” rakentamiseen ja sitä kautta parin yhteiseen liikkeeseen.  Tanssi on liikettä musiikkiin ja monesti vähemmän on enemmän

 
 

Mailis Holm

Tanssiksi-ohjaajamme on Mailis Holm.

Mailis on Tanssiksi-ohjaaja ja Seuratanssiohjaaja, joka Rovaniemeltä Tampereen kautta on päätynyt Noormarkkuun, jossa nyt ohjaa tanssitunteja.  Mailis on hurahtanut kuubalaisiin rytmeihin ja Tanssiksi-tunneilla niitä onkin mukana.  Paritanssitunneilla taas rakennetaan hyvää perustaa hitaasti ja huolellisesti.
Motto: Foksilla pötkii pitkälle.

nainen

 

Jari Hakulinen

Olen tanssinut Ruotsalaista Buggia vuodesta 2010 lähtien. Tanssissa kehittyminen vaatii jatkuvaa kouluttautumista. Buggiin olen kouluttautunut pääasiassa ruotsalaisen Dansfirman järjestämissä koulutustapahtumissa ja olen mukana sen järjestämässä ohjaajakoulutuksessa. Jarin näyttö- ja ohjaajaparina kursseilla toimii oma vaimo Mirka Hakulinen, joka on myös käynyt bugg-ohjaajakoulutuksen.

 

 

Taija Niiniviita

Olen Rock´n swing- tansseihin hurahtanut nainen Ulvilasta. Olen opettanut vuosien varrella pääasiassa boogie woogieta ja muutaman kauden fuskua. Olen käynyt STUL:n rock’n swing valmentajakoulutuksen perustason.

Taija opettaa valssia, hidasta valssia ja foksia keskiviikkoisin sekä opetuksen lomassa junailee koko Tanssitaivaan toimintaa puheenjohtajan virassa.

Taijalta voi tilata esim. yksityistunteja ja hän on toiminut usein varaopettajana, jos varsinainen opettaja on poissa. Taijalta onnistuu myös viejän rooli useissa tanssilajeissa.

 taija
 

Seera (Sepu) Päiviälä

Olen tanssinut koko ikäni. Aloitin satubaletista 3-vuotiaana, jonka mukana tuli myös jazz-tanssi. Tätä klassista kautta kesti noin kymmenen vuotta. Vierelle ilmaantui ja ajoi ohi kilpatanssi, joka vei minut kisaamaan korkeisiin luokkiin ympäri Suomea ja myös rajojen ulkopuolelle. Pienen tauon jälkeen palasin takaisin yksilölajeihin bailatinoon ja rivitanssiin. Rivitanssista saavutin luokkani maailmanmestaruudet vuosina 2007 ja 2012 sekä Pro-Am 2. sijan. Tällä hetkellä oma tanssin harrastus west coast swing.

Ohjaajana pyrin olemaan motivoiva ja tuottamaan onnistumisen iloa kurssilaisille.