Opettajat

 

 

Cecilia (Ceci)

Opetan kuntoilevia soolotansseja, argentiinalaista tangoa, fuusiotangoa ja lattareita. Lisäksi vedän teematunteja ja minulta voi varata yksityistunteja. Tunneillani on rento ja reippaasti etenevä tahti.

ceci kopio

 

Rake Salo

Rake on Tampereen seudulla pyörivä teho-opettaja. Jo vuosia hän on opettanut tanssia ympäri Suomen. Leipää ja sirkushuvia hän tarjoaa kansalle niin, että väkisinkin vienti-seuraaminen kehittyy. Ilman aitoa vienti-seuraamista paritanssi ei hänen mielestään ole tanssia. Raken tunneilta saat kroppakaupalla lisää pureskeltavaa rikastuttamaan tanssiasi. Palautteen mukaan Rake on Tampereella kerännyt salit täyteen väkeä, koska hänellä on kyky tanssia, opettaa ja laskea itsestään leikkiä.

Raken motto: ”Rento liha liikkuu paremmin”

Tanssitaivaalla Rake opettaa maanantai-iltaisin fuskua, buggia ja west coast swingiä.

Voit tustua Raken ajatuksiin tanssista ja elämästä seuraavasta dokumenttifilmistä,. Kopioi linkki selaimeesi: https://www.youtube.com/watch?v=5kSIIAcVLeU

 
(Kuva: Anne Salenius-Riipinen)
 

Sanna Tervakangas

Olen tanssinut itämaista tanssia yli 20 vuotta ja saanut oppia sekä paikallisilta opettajilta että suomalaisilta huippuopettajilta ja monelta vierailevalta ulkomaalaiselta tähdeltä. Olen opettanut itämaista tanssia Porissa moneen otteeseen eri tanssikouluissa ja kansalaisopistossa. Itämainen tanssi on ykköstanssilajini, jota rakastan valtavasti ja jonka kiemuroista voisin puhua ikuisuuden. Itämainen tanssi on vain laaja yläkäsite, joka pitää sisällään monen monta tyylisuuntaa, kansantanssia jne. Olen tanssinut montaa muutakin lajia, eniten lattareita, salsaa, bachataa ja kizombaa, mutta myös flamencoa, lavatansseja jne.

 

Elina Nurmi

Olen Suomen tanssiurheiluliiton Rock´n Swing -ohjaaja.  Ohjaan keskiviikon Swing-tanssitunteja vuoroviikoin Taijan kanssa. Painopiste vuorollani on Lindy Hopissa mutta tanssitaan hetkittäin myös ilman paria. Musiikkina tunneilla on vanhaa ja uudempaa swing-musiikkia. Eteenpäin mennään ryhmän mukaan, etsitään sisäistä sykettä ja swing-tanssijan olemusta.

 

Markku ”Make” Saarinen

Make on tanssin harrastaja, joka haluaa jakaa tietonsa ja taitonsa eteenpäin suurella sydämellä!  Hänen tunneillaan on hauska ja leppoisa tunnelma. Opetus sujuu sopivan rauhalliseen tahtiin. Kyllä sitä ronski ja roteva palomieskin osaa tanssia.

Make ohjaa fuskua ja salsaa tiistaisin ja vetää salin piripintaan täyteen tanssijoita.

 make-rajattu
 

Ari Vaskelainen

Ari on 18-kesäisenä lavatansseihin hurahtanut pitkän linjan lavatanssiohjaaja. Ari on niittänyt menestystä eri kisalattioilla useankin eri parin kanssa, Hän on kisannut myös Rock´n swng -tansseissa. Tango ja lavatanssit ovat lähimpänä sydäntä.

Tanssimotto: Kivaa, iloista, joskus haastavaa, mutta ei liian vakavaa.

Ari on voittanut Lavatanssicupin Suomen mestaruuden parinsa Minna Forssin kanssa. Ari opettaa Tanssitaivaalla lavatansseja laidasta laitaan.

ari-vaskelainen-2016

 

Matti Tuominen & Armi Tanskanen

Tämä reipas ja iloinen tanssipari opettaa Wanhaa Tangoa ja tangovalssia ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Heidän opetuksensa on selkeää ja tarkkaa. He ovat kotoisin Tampereelta ja opettavat myös siellä.

Matti ja Armi kisaavat koko ajan ja he ovat voittaneet Wanhan Tangon Suomen Mestaruuden.

armi matti

 

Jussi Merisaari

Jussi ohjaa Tanssitaivaalla argentiinalaista tangoa viikonloppujen teematunneilla. Jussi on tanssinut argentiinalaista tangoa jo vuosia ja opettaa kaikkia tasoja. Hän asuu Turussa ja on pääammatiltaan peltiseppä. Jussin harrastuksiin kuuluu mm. taiji, josta hän on myös pitänyt kursseja.

 

Mailis Holm

Tanssiksi-ohjaajamme on Mailis Holm.

Mailis on Tanssiksi-ohjaaja ja Seuratanssiohjaaja, joka Rovaniemeltä Tampereen kautta on päätynyt Noormarkkuun, jossa nyt ohjaa tanssitunteja. Mailiksen lavatanssitunneilla rakennetaan hyvää perustaa hitaasti ja huolellisesti. Hänen tuntinsa ovat Noormarkussa olleet erittäin suosittuja.
Motto: Foksilla pötkii pitkälle.

nainen

 

Jari Hakulinen

Olen tanssinut ruotsalaista Buggia vuodesta 2010 lähtien. Tanssissa kehittyminen vaatii jatkuvaa kouluttautumista. Buggiin olen kouluttautunut pääasiassa ruotsalaisen Dansfirman järjestämissä koulutustapahtumissa ja olen mukana sen järjestämässä ohjaajakoulutuksessa. Jarin näyttö- ja ohjaajaparina kursseilla toimii oma vaimo Mirka Hakulinen, joka on myös käynyt bugg-ohjaajakoulutuksen.

 

 

Taija Niiniviita

Olen Rock´n Swing -tansseihin sekä Wanhaan tangoon hurahtanut nainen Ulvilasta. Olen opettanut vuosien varrella pääasiassa boogie woogieta ja muutaman kauden fuskua. Olen käynyt STUL:n rock’n swing -valmentajakoulutuksen perustason.

Taija opettaa tiistaisin lavatansseja ja keskiviikkoisin swingelementtejä tansseihin sekä opetuksen lomassa junailee koko Tanssitaivaan toimintaa puheenjohtajan virassa.

Taijalta voi tilata esim. yksityistunteja ja hän on toiminut usein varaopettajana, jos varsinainen opettaja on poissa. Taijalta onnistuu myös viejän rooli useissa tanssilajeissa.

 taija
 

Seera (Sepu) Päiviälä

Olen tanssinut koko ikäni. Aloitin satubaletista 3-vuotiaana, jonka mukana tuli myös jazz-tanssi. Tätä klassista kautta kesti noin kymmenen vuotta. Vierelle ilmaantui ja ajoi ohi kilpatanssi, joka vei minut kisaamaan korkeisiin luokkiin ympäri Suomea ja myös rajojen ulkopuolelle. Pienen tauon jälkeen palasin takaisin yksilölajeihin bailatinoon ja rivitanssiin. Rivitanssista saavutin luokkani maailmanmestaruudet vuosina 2007 ja 2012 sekä Pro-Am 2. sijan. Tällä hetkellä oma tanssin harrastus west coast swing.

Ohjaajana pyrin olemaan motivoiva ja tuottamaan onnistumisen iloa kurssilaisille.