Opettajaesittelyt syksy 2022

OPETTAJAESITTELYT

 Cecilia (Ceci)
Opetan argentiinalaista tangoa, fuusioitua lavatangoa ja lattareita. Lisäksi vedän teematunteja ja minulta voi varata yksityistunteja. Tunneillani on rento ja reippaasti etenevä tahti.

 Rake Salo
Rake on Tampereen seudulla pyörivä teho-opettaja. Jo vuosia hän on opettanut tanssia ympäri Suomen. Leipää ja sirkushuvia hän tarjoaa kansalle niin, että väkisinkin vienti-seuraaminen kehittyy. Ilman aitoa vienti-seuraamista paritanssi ei hänen mielestään ole tanssia. Raken tunneilta saat kroppakaupalla lisää pureskeltavaa rikastuttamaan tanssiasi. Palautteen mukaan Rake on Tampereella kerännyt salit täyteen väkeä, koska hänellä on kyky tanssia, opettaa ja laskea itsestään leikkiä. Raken motto: ”Rento liha liikkuu paremmin”. Tanssitaivaalla Rake opettaa fuskua, buggia, west coast swingiä, salsaa ja bachataa.

 Taija Valtonen
Olen innokas seuratanssija ja haluan edistää ja ylläpitää suomalaista lavatanssikulttuuria. Minulla on Suomen tanssisiopettajien liiton (STOL ry) tanssiopettajan pätevyys. Lisäksi olen käynyt Suomen tanssiurheiluliiton (STUL ry) rock ’n swing -valmentajakoulutuksen perustason sekä Wanhan Tangon ja Tangovalssin ohjaajakoulutukset. Olen myös Suomen  seuratanssiliiton (SUSEL ry) Tanssiksiohjaaja. Opetan lavatansseja sekä rock´n swingtansseja säännöllisesti Tanssitaivaalla.

 Ari Vaskelainen
Ari on 18-kesäisenä lavatansseihin hurahtanut pitkän linjan lavatanssiohjaaja. Ari on niittänyt menestystä eri kisalattioilla useankin eri parin kanssa, Hän on kisannut myös Rock´n swng -tansseissa. Tango ja lavatanssit ovat lähimpänä sydäntä.  Ari on voittanut Lavatanssicupin Suomen mestaruuden parinsa Minna Forssin kanssa. Ari opettaa Tanssitaivaalla lavatansseja laidasta laitaan. Tanssimotto: Kivaa, iloista, joskus haastavaa, mutta ei liian vakavaa.

Matti Tuominen & Armi Tanskanen
Tämä reipas ja iloinen tanssipari opettaa Wanhaa Tangoa ja tangovalssia ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Heidän opetuksensa on selkeää ja tarkkaa. He ovat kotoisin Tampereelta ja opettavat myös siellä. Matti ja Armi kisaavat koko ajan ja he ovat voittaneet Wanhan Tangon Suomen Mestaruuden.

 Jussi Merisaari
Jussi ohjaa Tanssitaivaalla argentiinalaista tangoa viikonloppujen teemakursseilla. Jussi on tanssinut argentiinalaista tangoa jo vuosia ja opettaa kaikkia tasoja. Hän asuu Turussa ja on pääammatiltaan peltiseppä. Jussin harrastuksiin kuuluu mm. taiji, josta hän on myös pitänyt kursseja.

 Seera (Sepu) Päiviälä
Olen tanssinut koko ikäni. Aloitin satubaletista 3-vuotiaana, jonka mukana tuli myös jazz-tanssi. Tätä klassista kautta kesti noin kymmenen vuotta. Vierelle ilmaantui ja ajoi ohi kilpatanssi, joka vei minut kisaamaan korkeisiin luokkiin ympäri Suomea ja myös rajojen ulkopuolelle. Pienen tauon jälkeen palasin takaisin yksilölajeihin bailatinoon ja rivitanssiin. Rivitanssista saavutin luokkani maailmanmestaruudet vuosina 2007 ja 2012 sekä Pro-Am 2. sijan. Tällä hetkellä oma tanssin harrastus west coast swing. Ohjaajana pyrin olemaan motivoiva ja tuottamaan onnistumisen iloa kurssilaisille.

 Mailis Holm
Mailis on Tanssiksi-ohjaaja ja Seuratanssiohjaaja, joka Rovaniemeltä Tampereen kautta on päätynyt Noormarkkuun, jossa nyt ohjaa tanssitunteja. Mailiksen lavatanssitunneilla rakennetaan hyvää perustaa hitaasti ja huolellisesti. Hänen tuntinsa ovat Noormarkussa olleet erittäin suosittuja. Motto: Foksilla pötkii pitkälle.

Hanni Pohjanlehto
Olen porilainen paluumuuttaja. Intohimo tanssiin on kulkenut kehoa ja mieltä virkistävänä liikuntamuotona mukanani eri tanssiseurojen kautta Tanssitaivaalle. Rakastan haasteita ja tanssin ympärillä voi oppia aina jotain uutta. Viimeisin oppimishaasteeni oli Suomen Seuratanssiliitto Susel ry:n ohjaajakoulutus. Inspiroidun siitä, kun tanssija uskaltaa olla oma itsensä ja luottaa yhteistyöhön. Ohjaajan roolissa haluankin luoda kannustavan ilmapiirin, jossa yhdistyvät tavoitteellisuus ja iloinen oppimisen meininki. Luonteeltani olen helposti lähestyttävä, puhelias ja ennakkoluuloton, joten nähdään tanssin merkeissä.

Arto Hautamäki
Artolla on pitkä ja monipuolinen tanssitausta lavatansseista lattareihin ja kilpatanssin 10-tansseihin. Kilpatanssissa Arto ylsi ylimpään eli A-taitoluokkaan. Lisäksi Arto on suorittanut kilpatanssin ja rock´n swing ohjaajakoulutuksen. Salsaa ja Karibian alueen tansseja Arto on opettanut jo 16 v. Hän on tehnyt tanssimatkoja aina Kuubaan asti ja hän onkin saanut parhaat oppinsa juuri Kuubassa ja Kuubalaisilta. Arto opettaa Tanssitaivaalla tiiviskurssina salsaa ja ruedaa.

Sanna Tervakangas
Olen tanssinut itämaista tanssia yli 20 vuotta ja saanut oppia sekä paikallisilta opettajilta että suomalaisilta huippuopettajilta ja monelta vierailevalta ulkomaalaiselta tähdeltä. Olen opettanut itämaista tanssia Porissa moneen otteeseen eri tanssikouluissa ja kansalaisopistossa. Itämainen tanssi on ykköstanssilajini, jota rakastan valtavasti ja jonka kiemuroista voisin puhua ikuisuuden. Itämainen tanssi on vain laaja yläkäsite, joka pitää sisällään monen monta tyylisuuntaa, kansantanssia jne. Olen tanssinut montaa muutakin lajia, eniten lattareita, salsaa, bachataa ja kizombaa, mutta myös flamencoa, lavatansseja jne. Itämainen tanssi antaa hyvän pohjan opettaa Tanssitaivaalla tiiviskurssia Tanssijan kehon hallinta.