Yhdistys

Olemme porilainen tanssiseura ja haluamme tuoda elämääsi tanssin iloa.

Tanssitaivas ry on perustettu kesällä 2007. Yhdistyksen kantavana ajatuksena on koota yhteen kaikki tanssimisesta kiinnostuneet satakuntalaiset ja tarjota heille tanssielämyksiä niin kurssien kuin muidenkin tanssitapahtumien parissa.

Koska yhdistys toimii täysin jäsentensä ehdoilla, jäsenillä on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa yhdistyksen järjestämiin kursseihin ja tapahtumiin resurssiemme puitteissa. Mitä enemmän yhdistyksessä on jäsenistöä, sitä monipuolisempaa kurssitarjontaa yhdistys pystyy järjestämään.

Tule yksin, kaksin tai suuremmalla porukalla. Et tarvitse omaa paria mutta halutessasi voit tanssia myös oman parisi kanssa. Myös muut tanssinopettajat ja -ohjaajat ovat tervetulleita osallistumaan tanssitunneilleimme.

Ohjaajamme kouluttautuvat parhaiden opettajien opissa (toiset jopa ympäri maailman), joten saatte ajankohtaiset tuulahdukset kustakin lajista.

Tanssi on paras mahdollinen harrastus sekä kehon että mielen kannalta.

Yhdistyksen Pelisäännöt

* Pyrimme olemaan tunneilla ajoissa.
* Olemme ystävällisiä ja asiallisia kaikille.
* Emme käytä hajusteita tunneilla.

* Otamme kaikki avoinsylin vastaan toimintaamme – myös muut opettajat / ohjaajat.
* Huolehdimme omasta hygieniastamme niin, että kanssamme on mukava tanssia.
* Pyrimme hakemaan joka tanssi-ilta ainakin yhtä uutta kasvoa tanssimaan, jotta uudet tulokkaatkin pääsevät lattialle pyörähtelemään.

Tanssisalin osoite

Vanhakoivistontie 14, Pori (Hello Kebabin rakennus), 2 krs

Jäsenmaksumme on 15 € / vuosi, (syksystä syksyyn)

Voit liittyä jäseneksemme jokaisen tunnin alussa täyttämällä jäsenkaavakkeen ja maksamalla jäsenmaksun. Jäseneksi liittyminen ei velvoita sinua osallistumaan tunneillemme. Jäsenyys varmistaa kuitenkin, että pysyt postituslistoillamme ja saat kiinnostavia tanssitiedotteita sähköpostiisi.

Jäsenenä saat Tanssitaivaan viikko- ja teematunnit jäsenhintaan sekä saat alennuksia yhteistyöyrityksistämme.

Jäsenkorttia varten voit lähettää kasvokuvan itsestäsi sähköisessä muodossa (esim. kännykkäkameran kuva on ok)  osoitteeseen ttjasensihteeri(a)gmail.com. Valmiin kortin saa salilta noin muutaman viikon kuluessa.

Jäsenetuja jäsenkortillamme:

  • Kontiokatsastus: henkilö- tai pakettiauton katsastus, sisältäen pakokaasumittauksen 55€, www.kontiokatsastus.fi
  • Alemana-tanssitarvikeliikkeestä tanssitarvikkeista -10% www.alemana.fi
  • Susel-jäsenedut: http://www.susel.fi/jasenetu.php
  • Saija Mäkinen: Tanssitaivaan jäsenet saavat 10% alennuksen kaikista hoidoista (ei voi yhdistää muihin alennuksiin), lisätiedot www.merierika.fi
  • Harjavallan V2: tanssilipusta alennusta esiintyjästä riippuen

Kannatusjäsenmaksumme on 30 € / vuosi

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua tunneillemme, mutta haluat tukea yhdistyksemme toimintaa, voit maksaa myös kannatusjäsenmaksun, joka on 3