Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Tanssitaivas tiedottaa ajankohtaisista asioista tällä sivulla.

19.10.2021
Tanssitaivaan pikkujouluja vietetään perjantaina 26.11.2021 klo 19-01 Ulvilan nuorisoseurantalolla. Liveorkesteri, ruokaa, ohjelmaa ja tietenkin tanssia. Pääsylippuja voi ostaa salilta. Jäsenhinta 15€. Tervetuloa! Pikkujoulumainoksemme voit avata pdf:nä tästä: Pikkujoulut 2021

10.10.2021
Levytanssit: Lukuisien jäsenistön toiveiden perusteella päätimme järjestää toiset levytanssit salilla. Perjantaina 29.10. klo 19-22 tanssimusiikkia salilla soittelee hallituksen jäsen Pia. Musiikkitoiveita saa laittaa torstaihin 28.10. mennessä Tanssitaivaan sähköpostiin info.tanssitaivas@gmail.com. Levytanssien hinta 5€/hlö.

Tuotteita tulossa: Tanssitaivaan nimilogolla varustettuja juomapulloja, narureppuja ja nopeasti kuivuvia teknisia paitoja on tulossa myyntiin tilaustuotteina vk 42 lähtien. Paidoista sovituskokoja salilla.

Pikkujoulut: Paljon kysellyt  ja odotetut Tanssitaivaan pikkujoululiput tulevat myös myyntiin vk 42 alkaen. Lippuja voi ostaa vain ennakkoon salilta (tai Noormarkusta Taatan tuvalta maanantaisin), jotta osaamme tilata oikean määrään tarjottavaa tilaisuuteen.  Tanssitaivaan pikkujoulut järjestetään Ulvilan nuorisoseuran talolla perjantaina 26.11.2021. Tanssimusiikkia soittaa Rami Rafael ja Valentinot.

17.9.2021
Toimintamme on tällä hetkellä normaalia (= aika ennen koronapandemiaa) eli saat joko tanssia oman parisi kanssa tai osallistua parinvaihtorinkiin kaikilla paritanssitunneillamme. Etukäteen ei siis tarvitse paria haeskella, ellet itse näin tahdo toimia.

Jäsenmaksun ja kurssimaksut voit maksaa monella eri tapaa: kortilla, käteisellä, e-passilla, smartumilla, edenredillä, eazybrakella tai vaikka maksamalla suoraan tilille ja näyttämällä tositteen tunneille tullessasi.

Ma 20.9. alkaen kaikki täydet kymppikortit osallistuvat arvontaan. Eli vk 38-46 välisenä aikana kannattaa täyteen tullut kymppikortti antaa salilla rahastajalle. Arvonta suoritetaan Tanssitaivaan pikkujouluissa pe 26.11. Ulvilan nuorisoseuran talolla. Palkinnot pidetään salassa pikkujouluihin asti.

Tanssitaivas järjestää Syyslevytanssit  pe 1.10. salillamme klo 19-22. Musiikkia soittelee Taija ja tanssijoiden toiveita kuunnellaan ja toteutetaan mahdollisuuksien mukaan illan aikana. 3h tanssien hinta 5€.

27.8.2021
AVI:n lähikontaktirajoitukset poistuivat Satakunnassa tänään, joten tanssitreeneissä voidaan jälleen vaihtaa paria. Suosittelemme kuitenkin edelleen lähikontaktien minimoimista eli tanssimista oman parin kanssa. Paria vaihtavista tanssijoista muodostetaan oma parinvaihtorinkinsä.

16.8.2021
Tervetuloa Tanssitaivaan syyskauden kursseille. Voimassa olevien koronarajoituksten takia emme toistaiseksi suosittele parinvaihtoa tunneillamme lähikontaktien minimoimiseksi. Tanssiparia voi hakea valmiiksi esimerkiksi Tanssitaivaan Kurssiparinhaku -ryhmässä WhatsAppissa.

Jäsenmaksun (15€) kaudelle syksy 2021 – kesä 2022 voit maksaa tullessasi tanssitunnille. Salilla voit maksaa pankkikortilla tai käteisellä. Suosittelemme korttimaksua. Voit myös maksaa etukäteen Tanssitaivas ry:n tilille Länsi-Suomen Osuuspankki FI62 5700 8120 1815 86 ja näyttää kuitin kännykästäsi tai tulosteesta tullessasi tunnille. Jäsenmaksu takaa sinulle edulliset tuntihinnat 🙂

Olemme jatkaneet kaikkien tänä vuonna vanhentuneiden kymppikorttien voimassaoloaikaa vuoden 2021 loppuun!🤗

4.8.2021
Tanssitaivas ry:n vuosikokous pidetään maanantaina 16.8.2021 klo 18.00 Tanssitaivaan salilla. Käsittelyssä sääntömääräiset asiat. Hallitustoimintaan otetaan oikein mieluusti mukaan uusia jäseniä. Yhdistyksemme kaipaisi etenkin uutta taloudenhoitajaa! Tule mukaan iloiseen, innovatiiviseen ja innostavaan porukkaamme. TERVETULOA kaikki jäsenet vuosikokoukseen ja mukaan toimintaamme!

Tanssitaivaan syyskausi alkaa 23.8.2021 (elleivät koronarajoitukset toisin määrää).

3.6.2021
Tanssitaivaan kevätkautta on jatkettu soolotuntien osalta 16.6 asti. Salillamme on siis tarjolla Fitness-tanssitunteja maanantaisin & keskiviikkoisin sekä soololattareita tiistaisin. Viikkotunnit Kevät 2021 – Tanssitaivas

Juhannuksen jälkeisellä viikolla siirrymme tanssimaan taivaan alle.  Maanantaisin ja torstaisin on tarjolla maksutonta opetusta ja levytansseja Kirjurinluodossa klo 16-18. Paikka: Pelle Hermannin Puiston ison soraparkkipaikan ja lentopallokenttien välissä. Mahdollisuus tanssia joko sora/hiekkapohjalla tai nurmikolla. Sateen sattuessa perumme kesätanssit, sillä musiikkivehkeet eivät kestä kastumista vaikka tanssijat kestäisivätkin 🙂 

Lisäksi kesällä, heti ensi viikolla, on mahdollisuus tulla salille treenaamaan helppoa ryhmäkoreografiaa: JERUSALEMA LINE DANCE. Se on hauska ja lyhyt koreografia tanssittuna vetävään musiikkiin. Tule harjoittelemaan askeleet ja pärjäät tulevana kesänä jokaisessa tanssipaikassa, pikkubileissä ja erilaisissa tanssitapahtumissa. Jäsenenämme saat tämänkin opetuksen maksutta.

Voit osallistua jompaankumpaan opetustuokioon salillamme:
– keskiviikko 9.6.2021 klo 18 – 18.30
– keskiviikko 16.6.2021 klo 18 – 18.30

Tuomme tämän hauskan tanssin tunnetuksi myös kauniissa kesäkaupungissamme Porissa ja järjestämme lauantaina 19.6. lyhyitä flashmob-tyyppisiä esiintymisiä keskustassa. Opetustuokion jälkeen osaat jo askeleet, joten tule mukaan ryhmäämme. Kokoontuminen Eetunaukion lavan eteen klo 12. Lähdemme siitä ohjaajamme johdolla tanssahtelemaan sinne sun tänne. Jos sinulla on Tanssitaivas-paita, niin laita se päällesi. Toivomme, että moni ohikulkija liittyy mukaan harjoittelemaan kanssamme. Tästä lauantai-tapahtumasta voit mieluusti kertoa kaikille kavereillesi ja pyytää heitä mukaan Eetunaukion lavan eteen klo 12. Hekin voivat oppia kanssamme tämän uutuustanssin. Jos sinä jäsenenämme et ehtinyt saliopetukseen, niin liity mukaan sitten viimeistään tuona lauantaina. Tervetuloa ja aurinkoista kesää!

20.4.2021
Lounais-Suomen aluehallintoviraston kielto yli 6 hlön rajoituksista jatkuu 14.5.2021 asti Satakunnassa. Valitettavasti Tanssitaivaan kurssitauko jatkuu ainakin tuohon asti.

23.3.2021
Lounais-Suomen aluehallintoviraston kielto yli 6 hlön rajoituksista jatkuu 26.4.2021 asti Satakunnassa. Valitettavasti Tanssitaivaan kurssitauko jatkuu ainakin tuohon asti.

15.3.2021
Valitettavasti kevätkalenteriin suunniteltu Lasse Paasikon teoriakoulutus tanssista ja muusiikista peruuntuu tältä keväältä, mutta voit halutessasi osallistua Lassen koulutukseen verkossa 18.3. ja 21.3.2021. Tietoa ja ilmoittautuminen tästä linkistä: https://tanssionline.fi/tanssin-verkkokurssit/tanssitietous/

14.3.2021
Soolotunnit jatkuvat sulun jälkeen ma 29.3.2021, ellei tule uusia rajoituksia. Paritanssitreenit aloitetaan heti, kun se on turvallista.

21.2.2021
Koronatilanne on valitettavasti Satakunnassa huonontunut ja tiukempia rajoituksia & suosituksia on tullut voimaan. Lounais-Suomen AVIn määräyksellä yli 10 henkilön kokoontumiset sisätiloissa on kielletty 19.3. asti. Lisäksi alueellinen tartuntatautien torjunnan työryhmä suosittelee aikuisten sisätiloissa toteutettavan harrastustoiminnan keskeyttämistä 21.3. asti. Vahva suositus annettiin vielä Satakuntaan eilen, ettei kolmeen viikkoon tavattaisi vapaa-ajalla muita kuin omaan lähipiiriin kuuluvia henkilöitä.

Näin ollen Tanssitaivas keskeyttää toimintansa 21.3. asti. 
 
Terveys ja turvallisuus edellä mennään ja toivotaan näiden rajoitusten nyt hillitsevän viruksen leviämistä, jotta saadaan taas pian harrastaa ja tavata ihmisiä.
 
Ilmoitamme näin sähköpostitse, Tanssitaivaan WhatsAppissa, Facebook-sivuilla sekä nettisivuillamme www.tanssitaivas.net kauden jatkumisesta jälleen.
 
Jäsenemme voivat edelleen varata tanssisaliamme omiin treeneihinsä. Varaukset ttsalivaraukset@gmail.com. Vapaat saliajat ja hinnaston löydät nettisivuiltamme. Salin varaajan tulee huolehtia rajoitusten ja suositusten noudattamisesta sekä hyvästä käsihygieniasta! Ovien kahvat, valokytkimet ja soittimen nappulat tulee jokaisen salivaraajan desinfioida salilta lähtiessään. Pidetään huolta toisistamme.
 

24.1.2021
Tammikuu on kohta taputeltu ja toiveissa oli aloittaa tanssitreenit kunnolla heti helmikuun alussa. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi AVI on kuitenkin määrännyt enintään 20 henkilön kokoontumisrajoitusten jatkuvan 23.2.2021 asti. Edellisen lisäksi THL on määritellyt maskisuosituksen ja 2 metrin etäisyyden kokoontumisissa. Näitä annettuja määräyksiä ja suosituksia Tanssitaivas tietysti noudattaa.

Tanssitaivaan salille mahtuu turvallisesti rajoituksien ja suosituksien puitteissa 12 henkilöä + ohjaaja. Edellä mainituista syistä johtuen päätimme jatkaa vain soolotunneilla 23.2. saakka, jolloin ollaankin jo viikolla 8 eli koulujen talvilomaviikolla.

Upeita, yksin tanssittavia tunteja on tarjolla Tanssitaivaassa onneksi lähes jokaiselle päivälle:
Viikkotunnit:
– Maanantaisin Cecin Fitness-tanssi klo 17-17.45
– Tiistaisin  Cecin Fitness-tanssi klo 16-16.45 sekä Dagan soololattarit klo 18-18.50 (opetuskieli englanti)
– Keskiviikkoisin  Cecin Fitness-tanssi klo 16-16.45
– Torstaisin  Cecin Fitness-tanssi klo 16-16.45
– Perjantaisin Mailiksen Tanssiksi-tunti klo 17-17.45

Lisäksi helmikuussa on tarjolla 2 kertaa huippuhauskaa Seeran rivitanssia 6.2. ja 13.2. klo 12-14. 2h hinta 10€/jäsen, 20€ ei-jäsen. Rivitanssitunneille on ennakkoilmoittautuminen ja nyt jos koskaan kannattaa olla nopea, sillä otamme tunneille vain 12 osallistujaa. Ilmoittautumiset sähköpostiin info.tanssitaivas@gmail.com tai p. 0400764076.

Jos ja kun koronatilanne paranee ja rajoitukset poistuvat / höllenevät, niin ensimmäiset paritanssitreenit pidetään Tanssitaivaalla sunnuntaina 28.2. klo 12-15. Tuolloin tanssilajina tangovalssi ja ohjaajina Matti Tuominen & Armi  Tanskanen! Pidetään kaikki yhdessä peukkuja, että pääsemme aloittamaan normaalit tunnit tästä päivämäärästä eteenpäin.

Lasse Paasikon teoriaopetus tanssimusiikin rytmiikasta on siirretty toukokuun 12. päivään. Merkatkaa kyseinen päivä kalentereihinne.

19.1.2021
Tanssitaivaan perustajajäsen (vuosi 2007) ja aktiivitoimija & ohjaaja Cecilia Jullenmaalle on myönnetty Suomen Seuratanssiliiton  (SUSEL) hopeinen ansiomerkki seuratanssikulttuurin edistämisestä. Onnea Ceci! Loistavaa, että jaksat edelleen ohjata ja innostaa meillä Tanssitaivaassa tanssijoita monta kertaa viikossa.

Tanssitaivaan hallitus luovutti ansiomerkin tänään 19.1.2021.

    

8.1.2021
Uusien koronarajoitusten takia aloitamme soolotunnit maanantaina 11.1. mutta paritanssitunnit vasta maanantaina 1.2.2021.

5.1.2021
UUSI JÄSENETU: Kontiokatsastus tarjoaa Tanssitaivaan jäsenille henkilöauton tai pakettiauton katsastuksen hintaan 55€. Katsastus sisältää pakokaasumittauksen. Kontiokatsastus löytyy Porin Karjarannasta, www.kontiokatsastus.fi. Edun saat voimassaolevaa jäsenkorttia näyttämällä. Vinkiksi, että omistajista löytyy innokas tanssija.

Jos sinulla ei ole jäsenkorttia ja olet maksanut jäsenmaksun syksyllä, lähetä kasvokuvasi ja nimesi sähköpostilla osoitteeseen ttjasensihteeri@gmail.com

4.1.2021
Olette meille Tanssitaivaassa äärimmäisen tärkeitä. Koko voittoa tavoittelematon toimintamme perustuu teidän jäsen- ja kurssimaksuihinne. Haluaisimme tarjota teille täyden ja ihanan tanssirikkaan kauden, mutta välitämme myös kovasti terveydestänne. Lounais-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt tartuntatautilain nojalla Satakunnan kuntien alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset 23.1.2021 asti. Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan kuitenkin järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu enintään 20 (kaksikymmentä) henkilöä edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa.

Edellisistä syistä johtuen normaali kurssiohjelman mukainen paritanssiharjoittelu aloitetaan vasta viikolla 5 (ma 25.1.2021), mikäli uusia rajoituksia ei viranomaisten puolelta aseteta toiminnalle. Aloitamme Tanssitaivaan kauden kuitenkin jo 11.1.2021 alkaen suunnitellun ohjelman mukaisilla soolotunneilla.

24.12.2020
Mukavia hetkiä tanssivideoiden parissa:

Taija: https://youtu.be/aQYS72feWTM

Cecilia: https://youtu.be/RBbZ5sedfdM

Mailis: https://youtu.be/_LcKQc3hA5U

Dagmara: https://youtu.be/Xag-JnxKWn0

27.10.2020

Isänpäivä ja joulukin ovat tulossa. Tanssitaivaan lahjakortti ratkaisee lahjapulmasi. Voit hankkia lahjakortin haluamallesi summalle. Lahjakortin voi käyttää tanssitunteihin, salivuokraan tai Tanssitaivaan asusteisiin. Maksuvälineenä käy käteinen, pankkikortti, tilimaksu, Smartum, E-passi, Eazybreak tai TYKY-seteli.

20.10.2020

18.10.2020 (su)
Hirrrrveän koleaa lokakuista sunnuntaita. Onneksi osan kanssa saatiin lämmitellä kuumissa tangotunnelmissa tänään salilla. Vaskelaisen tangon tiiviskurssi tarjolla myös ensi sunnuntaina eli 25.10. Silloin keskitytään enemmän ohittavaan askellukseen sekä vasempaan pistokäännökseen.

Rivitanssitunnit on nyt tältä syksyltä tanssittu ja lisää tätä hauskuutta on luvassa keväällä.

Ensi viikolla (vk 43) on koulujen syysloma ja Tanssitaivaan opettajista lomailevat Cecilia ja Minna.Tämä tarkoittaa, että Fitness-tanssitunnit ma, ke ja pe lomaillaan sekä keskiviikon tunnit (tango, humpat, chacha). Maanantaina 19.10. Raken tuntien sijaan on klo 18-19 vapaatreenit (bugg ja fusku) ja tango-vapaatreenit klo 19-20.

Torstaina 22.10. Make vetää vielä normaalisti Fuskut, mutta sitten Taija ottaa ohjat toistaiseksi, kunnes Maken käsi on jälleen leikkauksen jälkeen kunnossa.

Vk 44 Minna Rannan keskiviikkotunneilla alkavat uudet lajit! Lavatansseissa klo 18 Valssit (myös hidas), kansanomaisissa tansseissa klo 19 Masurkka ja Polkka ja lattareissa klo 20 Samba.

La 24.10. on Tanssitaivaalla Silvion salsat. Perusteisiin on ennakkoilmoittautuminen  viim. torstaina 22.10. info@kotisalsa.net

La 31.10. on tarjolla 2h tiivari Antti Leskelän Kizombaa klo 12.

🎅 Valitettavasti nykyisten kokoontumissuositusten puitteissa emme voi järjestää pikkujoulutansseja. Emme halunneet rajata tilaisuutta 50 henkilöön, joten teimme ratkaisun Tanssitaivaan pikkujoulujen 20.11.2020 peruuttamisesta. Kunhan koronat saadaat kuriin ja rajoitukset pois, niin sitten tanssitaan taas koko porukalla vastuullisesti oli sitten kesä tai talvi tai jotain siltä väliltä.

Haluamme kuitenkin huomioida teitä hyvät jäsenet tarjoamalla teille pikkujouluarpajaiset. Arpajaisiin osallistuminen alkaa N. Y. T. Nyt! Jokainen palautteen Tanssitaivaalle 15.11. klo 15 mennessä jättänyt (+ yhteystietonsa eli nimi ja puhelinnro) osallistuu arvontaan. Palautteen voi kirjoittaa joko nettisivuillamme www.tanssitaivas.net kohdassa Palaute tai salilla olevaan postilaatikkoon palautekaavakkeen käsin kirjoittamalla. Kirjoitelkaahan ihmiset meille ajatuksianne ja toiveitanne. Näin saamme kehitettyä toimintaamme teidän toiveidenne mukaiseksi. Kevään 2021 tunteja ja aikatauluja suunnitellaan parhaillaan! Oletteko tyytyväisiä tuntisisältöihin, opetettaviin lajeihin, opettajiin, kellonaikoihin? Mitä haluaisitte kenties lisää? Mitä pois? Mikäli olette tyytyväisiä kaikkeen, niin pelkkä hymiö 🙂 tai (Y)kin riittävät palautteeksi eli välttämättä osallistuaksesi arpajaisiin sinun ei tarvitse kirjoitella kehitysehdotuksia. Arpajaispalkintoina on ilmaisia tanssitunteja sekä Tanssitaivas tuotteita.🎅

16.10.2020
Syyslomaviikolla (19.-23.10.) Tanssitaivaan tunnit pidetään muutamaa poikkeusta lukuunottamatta viikkoaikataulun mukaisesti. Opettajista Minna Ranta, Cecilia ja Mailis ovat lomalla. Seuraavia tunteja ei pidetä:
– Cecilian Fitness-tanssitunteja ei ole ma 19.10., ke 21.10. ja pe 23.10.
– Rake, ei tunteja ma 19.10.
– Minna Rannan tunteja ei ole ke 21.10.
– Noormarkun tunteja ei ole syyslomaviikolla

4.10.2020
Tanssitaivaan syyskautta on jo edetty lähes puoleen väliin asti. Onneksi jäsenistömme on saanut olla terveinä ja jatkaa ihanaa tanssiharrastusta. Kurssipareja on löytynyt mukavasti ja ilman valmiiksi sovittua treenikaveriakin salille saapuneet ovat päässeet tanssimaan. Toivotaan, että koronatilanne jatkuu Satakunnassa näin rauhallisena. Tanssitaivaan hallitus kokoustaa joka sunnuntai ja tekee päätöksiä tanssituntien jatkamisesta noudattaen virallisia ohjeistuksia ja suosituksia. Tiedotamme jäsenistöämme mahdollisista muutoksista nettisivuillamme www.tanssitaivas.net ja facebookissa Tanssitaivas ry.

Tanssitaivaan logolla varustettuja paitoja (sekä tekninen t-paita että vetoketjullinen collegetakki) voi tilata vielä vk 43 asti. Ensimmäinen erä paitoja on saapunut salille. Noudathan omasi.

Muistutuksia salikäytännöistä: 
– Tule tunneille terveenä, jotta et tartuta muita.
– Älä käytä hajusteita, jotta hajuherkätkin ihmiset voivat harrastaa.
– Vaihda ulkojalkineet toisiin treenikenkiin, jotta salin lattia pysyy kunnossa.
– Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.
– Suosi lähimaksua kortilla.

Tanssitaivas ry kaipaa palautetta toiminnastaan. Palautetta/ehdotuksia voit laittaa tulemaan tanssisalin postilaatikkoon käsinkirjoitettuna, Tanssitaivaan sähköpostiin info.tanssitaivas@gmail.com tai nettisivujen palautelaatikon kautta.

Kevään toimintaa aletaan suunnitella ensi viikolla ja mieluusti toteutamme jäsentemme toiveita tuntien, opettajien ja aikataulujen suhteen.

31.8.2020
Tanssitaivaalla myynnissä nyt myös tekninen paita miehille ja naisille. Monta koko- ja värivaihtoehtoa. Tule salille sovittamaan kokosi ja tilaamaan omasi.😊

Myös vetoketjullisia Tanssitaivaan collegetakkeja edelleen myynnissä (vetoketjut myös taskuissa).
 

23.8.2020
Suosittelemme tanssimista oman parin kanssa ilman parinvaihtoa. Ilman paria tanssitunnille saapuvista muodostetaan tarvittaessa oma parinvaihtorinkinsä.

Whatsappiin on perustettu ”Tanssitaivaan Kurssiparihaku” -niminen ryhmä. Tässä ryhmässä parittomat voivat sopia kurssiparista. Voit liittyä Whatsapp-ryhmään tästä linkistä avaamalla se mobiililaitteella. 

23.8.2020
Jäsenmaksun 15€ voit maksaa tullessasi ensimmäistä kertaa tanssitunnillemme. Salillamme voit maksaa pankkikortilla tai käteisellä. Voit myös maksaa etukäteen tilillemme ja näyttää kuitin kännykästäsi tullessasi tunnille. Jäsenmaksukausi on vuosi ja kattaa syksyn, kevään ja kesän. Jäsenmaksu takaa sinulle edulliset tuntihinnat 🙂