Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Tanssitaivas tiedottaa ajankohtaisista asioista tällä sivulla.

27.10.2020

Isänpäivä ja joulukin ovat tulossa. Tanssitaivaan lahjakortti ratkaisee lahjapulmasi. Voit hankkia lahjakortin haluamallesi summalle. Lahjakortin voi käyttää tanssitunteihin, salivuokraan tai Tanssitaivaan asusteisiin. Maksuvälineenä käy käteinen, pankkikortti, tilimaksu, Smartum, E-passi, Eazybreak tai TYKY-seteli.

20.10.2020

18.10.2020 (su)
Hirrrrveän koleaa lokakuista sunnuntaita. Onneksi osan kanssa saatiin lämmitellä kuumissa tangotunnelmissa tänään salilla. Vaskelaisen tangon tiiviskurssi tarjolla myös ensi sunnuntaina eli 25.10. Silloin keskitytään enemmän ohittavaan askellukseen sekä vasempaan pistokäännökseen.

Rivitanssitunnit on nyt tältä syksyltä tanssittu ja lisää tätä hauskuutta on luvassa keväällä.

Ensi viikolla (vk 43) on koulujen syysloma ja Tanssitaivaan opettajista lomailevat Cecilia ja Minna.Tämä tarkoittaa, että Fitness-tanssitunnit ma, ke ja pe lomaillaan sekä keskiviikon tunnit (tango, humpat, chacha). Maanantaina 19.10. Raken tuntien sijaan on klo 18-19 vapaatreenit (bugg ja fusku) ja tango-vapaatreenit klo 19-20.

Torstaina 22.10. Make vetää vielä normaalisti Fuskut, mutta sitten Taija ottaa ohjat toistaiseksi, kunnes Maken käsi on jälleen leikkauksen jälkeen kunnossa.

Vk 44 Minna Rannan keskiviikkotunneilla alkavat uudet lajit! Lavatansseissa klo 18 Valssit (myös hidas), kansanomaisissa tansseissa klo 19 Masurkka ja Polkka ja lattareissa klo 20 Samba.

La 24.10. on Tanssitaivaalla Silvion salsat. Perusteisiin on ennakkoilmoittautuminen  viim. torstaina 22.10. info@kotisalsa.net

La 31.10. on tarjolla 2h tiivari Antti Leskelän Kizombaa klo 12.

🎅 Valitettavasti nykyisten kokoontumissuositusten puitteissa emme voi järjestää pikkujoulutansseja. Emme halunneet rajata tilaisuutta 50 henkilöön, joten teimme ratkaisun Tanssitaivaan pikkujoulujen 20.11.2020 peruuttamisesta. Kunhan koronat saadaat kuriin ja rajoitukset pois, niin sitten tanssitaan taas koko porukalla vastuullisesti oli sitten kesä tai talvi tai jotain siltä väliltä.

Haluamme kuitenkin huomioida teitä hyvät jäsenet tarjoamalla teille pikkujouluarpajaiset. Arpajaisiin osallistuminen alkaa N. Y. T. Nyt! Jokainen palautteen Tanssitaivaalle 15.11. klo 15 mennessä jättänyt (+ yhteystietonsa eli nimi ja puhelinnro) osallistuu arvontaan. Palautteen voi kirjoittaa joko nettisivuillamme www.tanssitaivas.net kohdassa Palaute tai salilla olevaan postilaatikkoon palautekaavakkeen käsin kirjoittamalla. Kirjoitelkaahan ihmiset meille ajatuksianne ja toiveitanne. Näin saamme kehitettyä toimintaamme teidän toiveidenne mukaiseksi. Kevään 2021 tunteja ja aikatauluja suunnitellaan parhaillaan! Oletteko tyytyväisiä tuntisisältöihin, opetettaviin lajeihin, opettajiin, kellonaikoihin? Mitä haluaisitte kenties lisää? Mitä pois? Mikäli olette tyytyväisiä kaikkeen, niin pelkkä hymiö 🙂 tai (Y)kin riittävät palautteeksi eli välttämättä osallistuaksesi arpajaisiin sinun ei tarvitse kirjoitella kehitysehdotuksia. Arpajaispalkintoina on ilmaisia tanssitunteja sekä Tanssitaivas tuotteita.🎅

16.10.2020
Syyslomaviikolla (19.-23.10.) Tanssitaivaan tunnit pidetään muutamaa poikkeusta lukuunottamatta viikkoaikataulun mukaisesti. Opettajista Minna Ranta, Cecilia ja Mailis ovat lomalla. Seuraavia tunteja ei pidetä:
– Cecilian Fitness-tanssitunteja ei ole ma 19.10., ke 21.10. ja pe 23.10.
– Rake, ei tunteja ma 19.10.
– Minna Rannan tunteja ei ole ke 21.10.
– Noormarkun tunteja ei ole syyslomaviikolla

4.10.2020
Tanssitaivaan syyskautta on jo edetty lähes puoleen väliin asti. Onneksi jäsenistömme on saanut olla terveinä ja jatkaa ihanaa tanssiharrastusta. Kurssipareja on löytynyt mukavasti ja ilman valmiiksi sovittua treenikaveriakin salille saapuneet ovat päässeet tanssimaan. Toivotaan, että koronatilanne jatkuu Satakunnassa näin rauhallisena. Tanssitaivaan hallitus kokoustaa joka sunnuntai ja tekee päätöksiä tanssituntien jatkamisesta noudattaen virallisia ohjeistuksia ja suosituksia. Tiedotamme jäsenistöämme mahdollisista muutoksista nettisivuillamme www.tanssitaivas.net ja facebookissa Tanssitaivas ry.

Tanssitaivaan logolla varustettuja paitoja (sekä tekninen t-paita että vetoketjullinen collegetakki) voi tilata vielä vk 43 asti. Ensimmäinen erä paitoja on saapunut salille. Noudathan omasi.

Muistutuksia salikäytännöistä: 
– Tule tunneille terveenä, jotta et tartuta muita.
– Älä käytä hajusteita, jotta hajuherkätkin ihmiset voivat harrastaa.
– Vaihda ulkojalkineet toisiin treenikenkiin, jotta salin lattia pysyy kunnossa.
– Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.
– Suosi lähimaksua kortilla.

Tanssitaivas ry kaipaa palautetta toiminnastaan. Palautetta/ehdotuksia voit laittaa tulemaan tanssisalin postilaatikkoon käsinkirjoitettuna, Tanssitaivaan sähköpostiin info.tanssitaivas@gmail.com tai nettisivujen palautelaatikon kautta.

Kevään toimintaa aletaan suunnitella ensi viikolla ja mieluusti toteutamme jäsentemme toiveita tuntien, opettajien ja aikataulujen suhteen.

31.8.2020
Tanssitaivaalla myynnissä nyt myös tekninen paita miehille ja naisille. Monta koko- ja värivaihtoehtoa. Tule salille sovittamaan kokosi ja tilaamaan omasi.😊

Myös vetoketjullisia Tanssitaivaan collegetakkeja edelleen myynnissä (vetoketjut myös taskuissa).
 

23.8.2020
Suosittelemme tanssimista oman parin kanssa ilman parinvaihtoa. Ilman paria tanssitunnille saapuvista muodostetaan tarvittaessa oma parinvaihtorinkinsä.

Whatsappiin on perustettu ”Tanssitaivaan Kurssiparihaku” -niminen ryhmä. Tässä ryhmässä parittomat voivat sopia kurssiparista. Voit liittyä Whatsapp-ryhmään tästä linkistä avaamalla se mobiililaitteella. 

23.8.2020
Jäsenmaksun 15€ voit maksaa tullessasi ensimmäistä kertaa tanssitunnillemme. Salillamme voit maksaa pankkikortilla tai käteisellä. Voit myös maksaa etukäteen tilillemme ja näyttää kuitin kännykästäsi tullessasi tunnille. Jäsenmaksukausi on vuosi ja kattaa syksyn, kevään ja kesän. Jäsenmaksu takaa sinulle edulliset tuntihinnat 🙂